21-00

kl 21-00 ska jag bada på badet med milla och alexandra ♥
missar då big brother :'(...

fota all day!

idag var isabelle med till stallet igen. vi tog massor med kort på min fina ponny i sommar hagen :) och äntligen är sommaren på g!

här är några av bilderna ♥
















har just nu 121 frågor i frågestunden..

.. så fråga meeeer!! :) klicka här för att komma dit eller fråga i det här inlägget! :)

//

vaknade nyss, så ska väl ta och klä på mej och ringa isabelle. :) sen cyklr vi ut och så får Jola ridas ut en sväng eftersom vi ska hoppträna för erica imorgon! :) filmer/bilder kommer!
sen sitter jag även och funderar på om jag ska gå t affären och köpa lite frukt och göra fruktsallad senare!:) vi får väl se. sen ikväll tror jag att jag och milla skulle bada (?).


favorit i repris!

Big brother ♥

kollar big brother med mamma nu och äter ben & jerry!! :)

Häst hela dagen!

Idag var Isabelle med till stallet. Vi red på några bommar och dressyr. Hon skötte sej jätte bra! Sen åkte vi iväg till Isabelles sköt häst och den var jätte söt :') Och sen borsta jag och gick ut och gick med en av dom andra hästarna och den var grymt fin!! Men det är väl typ vad jag gjort idag :)

Rebecka tog bilder på mig Jola Linnea o Libac!



go'morgon!

Igår efter stallet gick jag inte till gårn utan kolla på Big Brother och käka ben & jerrys!! Men nu har jag nyss vaknat och ska ta och fixa mej sen cykla ut till stallet, och fixa åt Jola. Sen vid 12 kommer Nathalie och Rosanna ut! :)

hem för att vända.

Kom nyss hem från stan har vart och lämnat in min väst så den är hel tills tävlingarna börjar. Sen handla vi lite också och jag fick blandannat med mej en padd hem till Jola! :) men nu ska jag iväg t stallet och hoppa Jola sen iväg t gårn med Milla och Mathilda!! ♥

Big brother!

Sitter och kollar på bigbrother. Ska hoppa Jola lite idag och öva på bana. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Ska iaf fråga smilla om hon kan färga mitt hår ikväll

Frågestund!


nu är jag igång igen!

Kommer blogga lite från min andra bärbara dator.


datorn är sönder.

tja. har pajjat min dator på nått sätt (?) så kommer inte kunna blogga nå. men så fort den är klar kommer jag igåg ingen!! :)

gårn!

sitter på gårn med alla nu. väntar på Nathalie ska ringa. sen åker vi t Jola och rider henne. och nån dag åker vi iväg t ridhus och tränar. :) sen har vi oxå fått frågan om att va med i ponny laget div 3. och vi har haft henne i 2 månader och lite till! :)

baby, you light up my world like nobody else!!

min dator har inte funkat därför jag inte bloggat..
men nu sitter jag och Mathilda i sängen och väntar på att kolla på big brother. hon sover här inatt. <3

min dag igår! :)

De började med skola all day! slutade typ halv 3 och drog hem t pappa direkt! Sen när han kom hem körde han mig till stallet och jag tog Jola så hon fick äta! Sen börja vi med rakningen! De gick super! Hon stog helt still hela tiden! Inget krångel alls!! Min donna! De tog ungefär 2 o en halv timma! Hon hade så jävla mycke päls!! Men när jag var klar i stallet åkte jag hem och duscha! Sen iväg t gårn med milla! Träffa massa folk där! Var där t 12 och sen stack jag hem! :) När jag kom hem fixa jag lite sen gick jag och la mej!

Det var lite från gårdagen! :)


gomorgon! :)

nyss vaknat så ska ut med hunden.. sen hem och fixa sej och senare dra t skolan! efter skolan så ska jag åka t stallet och raka ponnibus. vi får la se hur de går! ;) har aldrig gjort de förut. ni får före och efter bild! ;). efter jag vart i stallet drar jag t gårn och träffa milla, anton, william och några till. är väl där ett tag sen blire och kolla film hela kvällen/natten.

dagen då jag fick dej, har aldrig vart så glad!!


åååh va jag hatar snöö!!

Idag var jag i skolan all day. De gick väl bra och på so'n så kolla vi på nån konstig film ? fatta ttyp inte ett skit så satt och fråga Kalle saker hela tin.. När jag kom hem bytte jag om direkt och åkte ut t ponnin! <3 red inget för de är så jävla kallt!! men de här ska väl va sista kalla daden ? Men jag gick iaf på en liten promnad med henne och hon verkligen älskart! <3 och nu har vi lånat klippmaskinen så imorgon blir hon rakad!! och sen ska jag klippa öron, man, svans och hennes "käk skägg" ;) hahah! aja nu ska jag kolla på teve, hörs!

min dag idag! ♥

Idag var jag ju i skolan.. Sen direkt efter så åkte jag hem en snabbis sen iväg t gårn, va där mä william, william, mathilda, milla, bella, ida och många fler! jag och ida typ ägde ut på gitarhero! ;) haha. ♥

Asså idag har jag typ gjort illa mej hela dan.. Första gånger va på en jävla stol (-.-), sen millas fot, sen på en jävla lim pistol och sen råka jag slå knogarna i biljardbordet.. :(

min härliga klass!


skolan all day!

ska typ åka t lasserettet nån dag den här veckan (?) för knät är cp.. kunde knappt gå imorse -.-' men nu är jag iaf i skolan och har skolsak med victor, finns ju inge och gö. vet inte om jag kan rida ikväll, annars longerar jag henne! :) världens bästa ponni!! :) sen på onsdag kommer troligtvis Nathalie och rider henne om jag inte kan. :) men nu har jag uppdaterat lite iaf! ;)

visste ni att..

Jag och Jola har utveklas jätte mycket tsm! :)
Jag och Jola älskar att hoppa!!
Milla är min Bästa vän!
Jag hatar språk ämnet i skolan..
Jag kommer typ inte växa nå mer.. ( är 1.64 nu.. )
Jag har en blogg för mig och Jola som jag skriver i om våra utveklingar!
Jag är mig själv!!


ponnin blir rakad på fredag!! :)

vi ska raka ponni bus på fredag sen ska jag även klippa hovsägg, man och svans! :) pann lugen låter vi bli! den har precis börjar bli lite tjockare men är forfatande minimal.. hatar att hon gnuggar bort den hala tin..

har inte tiden att blogga..

Har helt enkelt inte tid att blogga.. så jag kommer göra några tidsinställda så de kommer upp någa inlägg om dagarna! :D

igår fyllde jag ju 14 år! :) dagen börja med frukosst på sängen och present från Robin och mamma. En rosa onepiece, En rosa kamera, Pärl skal t mobilen (as snyggt!), choklad jag tror de va de. sen åkte jag hem t pappa efter ett tag fick då 500 spänn, trisslotter, 2 privat lektioner med Jola!. :) sen så baka jag lite och gjorde tårta! :) sen kom hela pappas sida av släckten! :) fick massor av dom också. sen ringde Nathalie! :D så jag åkte iväg ett tag och red och träffa henne! :) hoppa även nått språng och de gick fin fint! :) ah de hände massa mer också men orka inte skriva..

idag så har jag vart i skolan, all day! sen åkte jag iväg och red Jola! hon var super fin och lugn idag! :)





Dag 8: En bild på en tid du saknar.

'
mobba inte minen..

Dag 7: Åtta bekännelser.

1. Jag älskar hoppning.
2. Min bästa kill kompis är Victor!
3. Jag hatar fisk.
4. Jag älskar att shoppa och shoppar ofta onödiga saker..
5. Min ponny betyder väldigt mycket för mig!
6. Jag är mig själv, och är nöjd med det.
7. Jag är rädd för kossor..
8. Jag hatar so.

världens sötaste ponny!

De va så gulligt idag när jag kom till stallet på kvällen och skulle byta täcke på Jola. För när jag kom in så såg jag inte henne och de lät as mycke innifrån boxen, sen när jag kom dit så ligger hon och sover as djup och drömmer typ att hon är ute och springer för hon typ krafsar med dom i luften! ;) sen lugnar hon ner sig igen och sover sött! tills rulle sparkar i sin boxdörr och Jola kollar till och ser mej. så hon reser sig upp och kommer fram till mej och är jätte gosig! <3 jag har världens sötaste, bästaste ponnieeee!! ♥

har inte haft tid..

..att blogga. men nu ska jag skriva lite. igår var jag mathilda milla och smilla på stan, filmen vi skulle gå på vart ju så klart inställd så vi fick gå på en annan. jag träffa även Nathalie inne på gina, hon jobba. men vi kom väl hem vid typ 11-12 nån gång till mathila för vi va på gårn oxå.
men idag har jag iaf ridit på en galen ponny! hon var verkligen GALEN typ bocka, sparka bakut och stegra hela tin.. men hon är bäst! och nu sitter jag i badkaret efter att ha vart sten frusen.. men vi hörs väl senare! :)
jag ffyller år imorgon!! :D

Dag 6: En låt som betyder mycket.

har väll ingen speciell låt..

Dag 5: Dagens outfit.



Den svarta tröjan på den sista bilden.

bara för att min ponny är bäst!!

Red Jolis idag och hon sökte sig ner i form direkt man typ tog tyglarna! Hon har blivit så jävla fin! Sen fick hon nya skor! :)
Imorgon ska jag t skolan oxå! :) fast har typ sämst ämnen imorgon med ändå.. Sen efter skolan så drar jag och några andra t stan! :) <3

värt inlägg.

nu har jag gjort häst godis.

Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut.

Har väl ingen direkt bild som visar hur jag mådde förut? så de får bara bli en gammal bild.


då jag hade prinsen på foder ♥♥

gomorgon!

vakna för ungefär 10 minuter sen vilken var så skönt! är hemma från skolan idag oxå men imorgon kommer jag! :) jag tror jag rider Jola ikväll oxå hon har blitt så fin nu!♥ Imorgon efter skolan åker jag, mathilda, milla och smilla t stan, vi ska typ kolla på nån bio kmr inte ihåg va den hette men Milla ville se den. fast innan de tror jag vi går på stan elr nå.
vi hörs!

är hemma hela veckan nu.

Är hemma hela veckan ut! Just nu gör jag sockerkaka som står i ugnen! Fast vår ugn är typ sönder så vi få la se hur den blir..

Dag 3- En viktig person i ditt liv just nu.

Helt klart äre Nathalie just nu! ♥



Dag 2: En bild på personen som vet mest om dej.


rätt så skön med sovmorgon t halv tolv!

är hemma idag igen, sov t halv tolv idag iallafall. ska väl försöka äta nå frukost nu! hah katten satt nyss på bordet och då sa jag åt han o hoppa ner på stolen så då hoppa han ner på stolen sen gick han över till mitt knä.. skön katt!♥

hatar och va sjuk..

- kollat på samma film 12 gånger idag, tackvare att alla filmer är hos pappsen.. kuul liv!

Dag 1: Din facebook profilbild som har flest likes.


-

sjuk </3

bara för att på igång bloggen!

Dag 1: Din facebook profilbild som har flest likes.
Dag 2: En bild på personen som vet mest om dej.
Dag 3: En viktig person i ditt liv.
Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut.
Dag 5: Dagens outfit.
Dag 6: En låt som betyder mycket.
Dag 7: Åtta bekännelser.
Dag 8: En bild på en tid du saknar.
Dag 9: En gammal och en ny bild på dej själv.
Dag 10: En bild från din förra sommar.

mina top 5 snyggaste!

Nathalie! 
Ola salo. woop woop 
Milla 
Elin v! 
Alva 

mina top 5 roligaste vänner!:*

Alva 
Nathalie 
Milla 
Jesper.. du gör min dag! ;) hahhah gud.
Victor! 


har fett svårt att komma på top fem saker..

.. så jag frågar några om förslag! ;)

mina top 5 vänner♥

Nathalie 
Milla
V
ictor
Julia 
Bella 

har tusen till! men här e nog dom bästa! ^^

mina top 5 ponnisar. inte i ording<3

Jola♥
Alladin♥
Laura♥
Flamingo♥
Ior♥

mina top 5 bloggar jag läser VARJE dag. inte i ordning!

Nathalie
Julia
Milla
Elin
Bella

http://jenniiferlewen.blogg.se

tänkte gör några såna här " 5 topp " listor, så håll koll! :)

hej igen! ;)

red Jola i paddoken idag och de gick super! :) träna på halter och sånt! :) gick väldigt bra. sen red jag på 4 bommar i galopp och de gick oxå bra! :) fiina ponni! :*

igår red jag ju ut en svän, här är några bilder! :)









älskde ponni

fuck va kallt

red ut idag och jag höll typ på och dö, de är ju fan svin kalt?! uuh..
nu har jag sytt lite i ett par gammla byxor! ;) hah fast är inte klar än, men vi får la se hur dom blir ;)
mamma tog lite bilder idag på mig och jola :)  får väl se om dom kommer upp? :) men nu ska jag ut t stallet igen och fodra kväll till hästarna. imorgon ska jag upp 7 igen för och släppa ut hästar. älskar och ha jouren!! nnej där ljög jag igen -.-'' men nu ska jag dra, puss!:*

ah tja.

igår red jag ut en sväg på Jola och dundris gick med, myys! senare drog jag iväg och hoppträna Alladin och de gick super! bjöd på riktig bra faktiskt! :)



nu har jag vart ut t stallet ock släppt ut alla hästar och fodrat dom :) -22 grader där borta..'
älskar vintern! ooops där ljög jag. men nu ska jag väl äya frukost och sen lite senare tar jag med mej hunden och går t stallet och fodrar lunch sen går hem, duktig flicka!! får se om smilla hänger med ska ringa henne snart men tror hon sover..



stöt.

idag på kemin/fysiken så typ fick vi testa nån sak som man får stötar av, och de gjorde typ ont när man fick dom men de var fett kul så man gjorde typ hela tin.. hah!

nu har jag precis dushat och ska lägga mig i min var,a säng och försöka sova godnatt!! :)

min dag,

och ja! vi är fullt seriösa! ;o

lovehorse!♥

hoppade min flicka idag och de gick super! Vi körde på oxrar på 80 och räcken på 90, och hon hoppar de som om de vore ett plutt hinder, grymma tjej! fast hon tycker de är jävligt kul så när hon väl sugit tag i hindret finns de inget man kan göra, hon köör! hahah så söt!